Søllerød Jazzklub byder det nye år velkommen

5. januar byder Søllerød Jazzklub det nye år velkommen med Niels Jørgen Steens A-Team og Bobo Moreno som sangsolist

The A-Team er spækket med stjerner fra den hjemlige jazzscene, og det er tydeligt, at musikerne holder af at mødes og spille sammen. Niels Jørgen Steen bruger sin lune og underspillede humor, når han præsenterer de enkelte numre og musikere. Orkestret spiller i mange forskellige tempi og med vekslende solister, det hele med det fællestræk, at alt fremstår smukt, melodisk og rytmisk.
The A-Teams repertoire er et meget bredt udsnit af jazzen, og orkestrets medlemmer repræsenterer stilarter fra swing over bebop til rythm 'n' blues.
Saxofonisterne Jesper Thilo og Flemming Madsen har rødderne i 30ernes musik, Thomas Franck og Uffe Markussen ligesådan, mens guitaristen Morten Højring er hardcore bebopper med hjertet hos Parker, Rollins og Coletrane. Steen Hansen er en af Danmarks bedste basunister, som gennem 30 år har spillet i DR's Big Band og Tivolis Big Band. Mårten Lundgren er en fremragende svensk trompetist, som har rødderne godt plantet i den spillestil, der forbindes med Clark Terry og Clifford Brown. Bo Stief er en virkelig alsidig bassist, som lige godt spiller funk, rock, hardbob og swing. Svenske Roger Berg bag trommerne er den stilsikre ankermand, som til daglig har sit eget big band. Ved flygelet sidder naturligvis Niels Jørgen Steen, der er orkesterleder, komponist og arrangør.
Ved solistmikrofonen kommer Bobo Moreno, der blandt andet også synger med DR's Big Band og Tivolis Big Band, og som siden 1998 har været tilknyttet A-Teamet.
adk


Hvor og hvornår?

Fredag 5. januar 2018 

Kælderteatret under Nærum skole, Fruerlund 9, 2850 Nærum, 
Døren og baren åbner kl. 20, og koncerten begynder kl. 21.

Der er entré, som kan købes ved indgangen eller på hjemmesiden: www.sollerodjazzklub.dk

Publiceret 22 December 2017 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Rudersdal Avis
SENESTE TV