En udstilling om rum i kunstforeningen

Sara Glahn og Rikke Kühn Riegles kommer til Birkerød Kunstforening i den gamle præstegård på Stationsvej

På den første udstilling i 2018 præsenterer Birkerød Kunstforening to unge kunstnere, der i malerier og installationer arbejder med rumvirkninger.
Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.
Rikke Kühn Riegels udstiller malerier som i kølige farver og stramme strukturer simulerer tredimensionale bygningsværker. Bygningerne viser både styrke og sårbarhed. Der er ingen mennesker i bygningerne, så betragteren inddrages til selv at overveje og udforske menneskets relation til det skildrede univers.
Rikke Kühn Riegels bor og arbejder i København og har en master degree i filosofi. Hun har udstillet i Danmark, Sverige og USA. Hendes værker hænger bl.a. på den danske ambassade i Washington DC og på IT Universitetet i København. Hun har undervist på kunst-og designskoler i udlandet. I 2017 har hun arbejdet som artist in residence på Sicilien.
Sara Glahn arbejder i sine installationer med dekonstruktion af givne strukturer og processen med og opbygningen af nye, hidtil ukendte strukturer. Hun arbejder med rumlige virkninger i både fotografi, skulptur og installation og anvender mange forskellige materialer til at opnå de ønskede rumlige virkninger.
Sara Glahn bor og arbejder i København og Amsterdam. Hun er uddannet fra fotoskolen Fatamorgana i København og Gerrit Rietvald Akademiet i Amsterdam. Hun læser nu til kandidat i Materiel Kultur på Århus Universitet. Sara Glahn har blandt andet udstillet i København, Hamburg, Amsterdam, Estland og Litauen.
Der er fernisering lørdag 13. januar klokken 13-15 hos Birkerød Kunstforening i Birkerød Gl. Præstegård på Stationsvej 32 i Birkerød.
Udstillingen kan ses frem til 11. februar.

Sara Glahn.

Sara Glahn.

Publiceret 08 January 2018 06:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV