Ord og musik mødes i Birkerød

Foreningen Ny Musik i Birkerød er klar med en særlig nytårkoncert 13. januar

Gennem årtier har Ny Musik i Birkerød indledt det nye år og forårssæsonen med en særlig nytårskoncert, hvor en digter og en musiker sættes sammen og skaber musik til ord, eller omvendt. Og i år er ingen undtagelse.
I år afholdes der musik- og digterdag lørdag 13. januar kl. 15 i Mantziussalen, hvor man kan møde de to kunstnere: Forfatter Peder Frederik Jensen og komponist og pianist Rune Solvang. Det fremgår af en pressemeddelelse.
Peder Frederik Jensen er både uddannet bådebygger og på forfatterskolen, og han debuterede i 2007 med romanen 'Her står du', der handler om den arbejdsløse Adams livtag med familie og kærligheden og søgen efter holdepunkter i tilværelsen. Siden har han skrevet både noveller, et teaterstykke, essay, debatindlæg samt romanen 'Udsigter'.
Rune Solvang benytter både komposition og improvisation og trækker på inspiration fra mange genrer og kulturer - ikke kun den moderne kompositionsmusik. Musikken spænder vidt lige fra klaverstykker til værker for alternative instrumenter eller hjemmebyggede instrumenter. Ofte optræder han med komponistkollektivet 'Grundtonen', som blev dannet i 2003.
Alle er velkommen.
adk

Hvor og hvornår?

  • 13. januar kl. 15.
  • Mantziussalen
  • Billetter: Købes kontant i døren. 
  • Pris: Medlemmer: 50 kr. Øvrige: 100 kr.

Publiceret 10 January 2018 00:00

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV