13. maj er der yoga-velgørenheds-arrangement på Mantziusgården.

13. maj er der yoga-velgørenheds-arrangement på Mantziusgården.

Yoga i børnehøjde

Familieyoga samler ind til SOS børnebyerne - undervisningen afholdes på Mors dag den 13. maj

Søndag 13. maj er det Mors dag, og på Mantziusgården står formiddagen i familiens tegn, når Tine Hillebrandt og Mantzius for børn inviterer til familieyoga.

Yoga med børn foregår altid i børnehøjde med fantasien i centrum, når yoga-stillingerne læres og vejrtræknings-øvelser og meditationer prøves. Det handler om, helt naturligt at skabe et fælles rum og nysgerrigt give plads til at sanse og mærke. Og sammen at skabe et mangfoldigt og rummeligt rum for udfoldelse af yoga.

I familie yoga, hvor forældrene er med, handler det om at dele oplevelsen sammen. Da det gennem hele livet er vigtigt, at vi oplever nye sider af os selv sammen med nogle vi holder af.

Undervisningen afholdes på Mors dag. Det var derfor oplagt at vælge at donere alle pengene for familieyoga til SOS børnebyerne.

Tine Hillebrandt er fysioterapeut, yogalærer og ejer af Hillebrandt Yoga. Tine Hillebrandt har sidste år åbnet et lille intimt Yogastudie i Birkerød med kig til Rudeskov. Birkerød har taget rigtig godt imod Tine og yoga'en.

Se mere på www.hillebrandtyoga.dk.

Publiceret 05 May 2018 11:00

SENESTE TV