Kom til forfatterfestival 26. maj hos Rudersdal Bibliotekerne. Pressefoto

Kom til forfatterfestival 26. maj hos Rudersdal Bibliotekerne. Pressefoto

Bog- og forfatterfest i byen

Rudersdal Bibliotekerne er klar med ny bog- og forfatterfestival, der hedder Littfest Rudersdal

Rudersdal Bibliotekerne præsenterer lørdag 26. maj en ny litteraturfestival, der hedder Littfest Rudersdal. Den er blevet til i et tæt samarbejde mellem bibliotekarer og frivillige. I en tid med hastige forandringer og hurtige nyheder, står biblioteket som et roligt fyrtårn for fortællinger og fordybelse.

“Mange Rudersdalborgere har en forkærlighed for litteratur, og derfor er det kun naturligt, at Rudersdal Bibliotekerne i samarbejde med en række frivillige skaber en dag med fokus på litteratur, samtaler og nærvær,” udtaler bibliotekar og arrangementskoordinator Laura Noszczyk i en pressemeddelelse.

Festivalen præsenterer en række aktuelle forfattere, emner og fortællinger. De ansatte ved Rudersdal Bibliotekerne har sammensat et program med blandt andet Jesper Wung-Sung, Maren Uthaug, Liv Nimand Duvå og Thomas Korsgaard, der samtaler med bibliotekarer på Store Scene. Medarbejderne tilbyder desuden skriveværksted og guidet fælleslæsning samt litteraturquiz, musik, oplæsning og booktalks på Rudersdalscenen.

Samtidig inviterer Rudersdal Bibliotekerne til borgerdeltagelse på Frivilligscenen. Her bydes på samtaler med lokale forfattere om emner som børns læsning, kvindeliv og livsstile.

Publiceret 16 May 2018 13:30