Tre kor giver fælles koncert på Mantziusgården 30. maj.

Tre kor giver fælles koncert på Mantziusgården 30. maj.

Tre kor giver fælles koncert

Så er der forårskoncert med tre kor fra Sjælandske Kor & Vokal Ensembler. Korene synger og jazzer 30. maj

Tre kor med forrygende akkompagnement synger foråret i gang på Mantziusgården i Birkerød 30. maj kl. 19.30. Der er lagt op til en stor, musikalsk oplevelse fra swingende gospel til smukke danske klassikere. Et gospelkor og to vokalensembler giver fælles forårskoncert. Korleder Manuela Lærke står i spidsen, og korene bliver akkompagneret af pianist Jonas Berg og bassist Yasser Pino, fremgår det af en pressemeddelelse.

”Enhver koncert handler om at få publikum til at føle, at vi er sammen om det her. Musik er ikke bare toner og rytmer, men også at kommunikere med hinanden – publikum og de optrædende,” siger korleder Manuela Lærke, der har turneret med navne som Mariah Carey, Lisa Nilsson og Etta Cameron.

De tre kor, der giver fælles koncert, er Nordsjællands Vokal Ensemble, Birkerød Gospelkor og Copenhagen Vocal Ensemble.

”Jeg glæder mig til at præsentere korene, der alle har nået et højt niveau. Og så kan sangerne virkelig føre musikken ud over scenekanten. Jeg er sikker på, at det bliver en forårsaften ud over det sædvanlige, hvor vi og publikum skal swinge sammen. Forhåbentlig smitter vores glæde, så publikum får lyst til at synge med,” siger Manuela Lærke.

Billetter købes på www.enkelbillet.dk.

Publiceret 18 May 2018 11:00