Mikael Wiehe spiller i Birkerød. Pressefoto

Mikael Wiehe spiller i Birkerød. Pressefoto

Legendariske Mikael Wiehe spiller i Birkerød

Svenskerens solo-tour bringer ham 31. august til scenen i MantziusLive

KONCERT Den første koncert på MantziusLives efterårsprogram bliver med svenske Mikael Wiehe, når han spiller i Birkerød 31. august som led i en solo-tour, der kun har tre stop på Sjælland.

Den legendariske sangskriver Mikael Wiehe dannede sammen med Björn Afzelius og Peter Clemmedson Hoola Bandoola Band i 70’erne og blev midtpunkt for den progressive, politiske rockmusik i Sverige.

Nyt album fra 2017

Den produktive Wiehes seneste album ’Portvakten’ fra 2017 er ingen undtagelse og forener fortsat det politiske engagement med poesien på samme vis som set hos forbilledet Bob Dylan.

I sensommeren tager Mikael Wiehe guitaren med sig ud på solo-tour for at spille et udvalg fra sin sangskat og møde publikum igen.

"Mikael Wiehe er en af Nordens største sangskrivere, og siden han trådte frem på scenen med fuld force i 70’erne, har han formået at skrive poetiske sange, der rammer lige ind i nutiden. Vi er meget stolte af at være et af de tre steder på Sjælland, der kan præsentere Wiehe solo," udtaler MantziusLives kunstneriske leder Mads Riishede i en pressemeddelelse.

Entré 350 kr. på www.mantziusLive.dk.

jesl

Publiceret 20 June 2018 17:00