Erann DD kommer og spiller til Vedbæk Havnedag. Pressefoto

Erann DD kommer og spiller til Vedbæk Havnedag. Pressefoto

Vedbæk Havnedag: Gratis koncert med Erann DD

Vedbæk Havnedag fylder 10 år. Det bliver fejret med Erann DD koncert

Søndag 12. august afvikles Vedbæk Havnedag for 10. gang.

I den anledning har havnedagsudvalget planlagt at afslutte havnedagens mange aktiviteter med en gratis koncert på Sydstranden i Vedbæk. Med støtte fra Nordeafonden og Kulturområdet i Rudersdal Kommune har Foreningen Vedbæk Havnedag fået fat i Erann DD og band til at underholde. Koncerten indledes umiddelbart efter Plankedysten klokken cirka 17.15 med opvarmning med det lokale unge band Bohr.

Nordeafonden har valgt at støtte Vedbæk Havnedag og koncerten med 50.000 kroner, som blev overrakt af Kristian Rasmussen, filialdirektør for Nordea til Lars Wiskum, Formand Foreningen Vedbæk Havnedag og Tom Olsen, havnefoged Vedbæk Havn på Vedbæk Havn.

”Vi er rigtig glade for støtten fra NordeaFonden, og at det er lykkedes os at arrangere en koncert med Erann, som i forvejen er lokal og en populær person i Vedbæk. Nu får alle også chancen for at opleve Erann og band live og mon ikke, at han har en overraskelse i ærmet til os, når koncerten bliver i hans lokalområde,” udtaler Lars Wiskum.

Jubilæumsudgaven af Vedbæk Havnedag vil udover Vedbæk WaterRun, temahjørne og andre nyheder fortsat have de traditionelle og populære aktiviteter på programmet, som kan ses og løbende opdateres frem mod havnedagen på foreningens hjemmeside www.vedbækhavnedag.dk og på facebook www.facebook.com/VedbaekHavnedag/

Publiceret 11 July 2018 10:00