Til det kommende folketingsvalg har Nye Borgerlige nu et hold på syv kandidater klar i Nordsjælland med Mette Thiesen i spidsen. Pressefoto

Til det kommende folketingsvalg har Nye Borgerlige nu et hold på syv kandidater klar i Nordsjælland med Mette Thiesen i spidsen. Pressefoto

Nye Borgerliges hold klar i Nordsjælland

Nye Borgerlige stiller til det kommende folketingsvalg med syv kandidater i Nordsjællands Storkreds. Det drejer sig om Mette Thiesen (spidskandidat), Jesper Melander Hammer, Lene Kattrup, Ulla Kokfelt, Nina Froberg, Leif Barbré Knudsen og Ditlev Otte-Trojel. Mette Thiesen glæder sig over det hold, hun står i spidsen for:

"Jeg er enormt glad for og stolt over at stå i spidsen for det stærke hold, vi har fået sammensat her i Nordsjælland," udtaler Mette Thiesen i en pressemeddelelse.

"Vi er helt almindelige danskere, der lever et normalt liv til dagligt. Men vi mener, at udviklingen i Danmark går meget skævt. Politikerne har svigtet. Derfor stiller vi os til rådighed, så vi kan få bugt med de massive udlændingeproblemer. Vi vil have et fuldt asylstop, at udlændinge forsørger sig selv, og at de kriminelle af dem udvises efter første dom. Vi håber, nordsjællænderne vil vise os tillid, så vi kan være deres stemme på Christiansborg. Nordsjællands stemme på Christiansborg har været lav i mange år, fortsætter Nye Borgerliges spidskandidat i Nordsjælland.

jesl

Publiceret 09 September 2018 09:00