Nikolai Back er idemanden bag træningskonceptet hos MST Nordic i Trørød. Privatfoto

Nikolai Back er idemanden bag træningskonceptet hos MST Nordic i Trørød. Privatfoto

Træningscenter tog hul på efteråret i selskab med borgere, motion og sund kost

MST Nordic fik i lørdags indledt træningssæsonen med et brag af en sommerfest

Af
Pia Bech-Nielsen

Temaet for sommerfesten hos træningscenteret MST Nordic på Staktoften i Trørød var sundhed, og hos de lokale forretningsdrivende i Trørød og Gl. Holte, havde træningscentret mødt stor opbakning. Blandt andet havde Super Brugsen i Trørød og Rema 1000 i Gl. Holte doneret frugt og grønt og andre sunde varer.

Også opbakningen blandt kommunens beboere var stor, og der var fuldt hus dagen lang, fremgår det af en pressemeddelelse.

Man havde sammensat et program gennem dagen, så alle de fremmødte på egen krop kunne få en fornemmelse af træningsformen i form af små 20 minutters sessioner, indrettet målrettet til de forskellige aldersgrupper.

Nikolai Back – idemanden bag mst-træningsformen fortæller:

"Træningssytemet mobiliserer på en enkel og skånsom måde alle led og styrker muskulaturen i hele kroppen. Allerede efter få måneder, oplever vores kunder, at små skavanker forsvinder og at de faktisk helbreder sig selv. Vi starter træningen indefra med fokus på skelettet, over led og muskler, og arbejder på at gøre kroppen så fleksibel og bevægelig som overhovedet muligt."

En god start til at imødegå vinterens udfordringer blev afsluttet med præsentation af de mange nyheder, som bydes på i den kommende sæson.

Publiceret 11 September 2018 12:30