Elisabeth Wagner udstiller i Lions Park

kunst Galleri Lions Park inviterer til fernisering søndag 16. september kl. 14-16 på en udstilling med værker af Elisabeth Wagner.

Hun er bosat i Dybendal i Mølleådalen i Hjortekær, tæt op ad Dyrehaven, og hendes billeder er meget præget af de omgivelser, hun lever i, og hvor hun er født, naturen, skoven og bakkerne, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Jeg henter også inspiration fra mine rejser ud i verden, hvor jeg ser ting og får nye idéer, som skal afprøves," skriver hun i pressemeddelelsen.

"Som barn tegnede jeg hver dag, og som ung til Politikens Ung side, og senere mange andre illustrationer, bl.a. vinetiketter til Coop. Senere blev min baggrund 4. års kunstskole på Nørrebro hos kunstmaler Jørgen Mars med ekspressiv billedkunst som udgangspunkt. Derefter forskellige kurser med billedkunst, samt skole i kunstforståelse og malerskole i udlandet," fortsætter hun.

Elisabeth Wagner er med i Malernetværk Gentofte, og har haft både soloudstillinger og udstillinger sammen med andre kunstnere, bl.a. i år på Gentofte Rådhus.

jesl

Publiceret 12 September 2018 09:00