Børn fra 9 år og deres kunst-hjælpere kan kaste sig ud i pop-arten i en workshop med billedkunstner Kicki Vibe søndag 7. oktober på Mantziusgården i Birkerød. Pressefoto

Børn fra 9 år og deres kunst-hjælpere kan kaste sig ud i pop-arten i en workshop med billedkunstner Kicki Vibe søndag 7. oktober på Mantziusgården i Birkerød. Pressefoto

Mantzius for børn: Tuscher, tape, maling, hårtørrere og tegneserier skal frem

Mantzius for Børn inviterer til pop-art for børn 7. oktober

Mantziusgården i Birkerød er rammen om en kreativ workshop for børn 7. oktober kl. 11-13, hvor der skal laves pop-art med den lokale billedkunstner og billedkunstlærer Kicki Vibe.

På workshoppen bliver der arbejdet på lærred med malertape, akrylmaling og lækre Posca-tuscher, når der skal kreeres et lille kunstværk med inspiration fra pop-art-kunstnere som Andy Warhol og Roy Lichtenstein. Til inspiration kan man bladre i tegneserier, og man lærer at lave striber og figurer i stærke farver.

Hvis utålmodigheden banker på mellem de flere lag maling, må de medbragte hårtørrere tages i brug. Kedeligt bliver det i hvert fald ikke, lover billedkunstner og billedkunstlærer Kicki Vibe, som til dagligt underviser elever i Holte, og nu også online.

"Hendes workshops er utroligt populære blandt eleverne, så vi er heldige at kunne tilbyde dette i samarbejde med MantziusLive," siger Irina Nystén fra det frivilligdrevne initiativ Mantzius for Børn i en pressemeddelelse.

Workshopen er åben for børn fra 9 år og deres kunst-hjælpere (mor, far eller en anden voksen), og det koster 60 kr. at deltage. Tilmelding er nødvendig. Læs mere om workshopen på Mantzius for Børns Facebookside.

jesl

Publiceret 03 October 2018 12:38

SENESTE TV