Ulla Mielke udstiller sine værker i sognegården i Nærum. Pressefoto

Ulla Mielke udstiller sine værker i sognegården i Nærum. Pressefoto

Oplev ny efterårsudstilling i sognegården

Ny udstilling i Nærum Kirke med kunst af Ulla Mielke

Så er der efterårsudstilling i Nærum Kirke Sognegård med værker af Ulla Mielke. Udstillingen åbner 7. oktober kl. 11, hvor der er fernisering i Nærum Kirke Sognegård på Kirkeåsen.

Ulla Mielke har boet i Nærum i 50 år og er autodidakt kunstmaler og er uddannet tresproglig korrespondent og merkonom i marketing, erhvervsjura og virksomhedsøkonomi.

Ulla Mielke har fra ganske ung interesseret sig for kunst og kreativitet. Hun har deltaget i flere malerkurser, gået på malerskole i udlandet, og her eksperimenteret med teknik, materialer og farver, fra akvarel til olie, farvepastel, papircollage og akryl.

”At male er for mig som en leg med form og farver, der fylder mig med en glæde og indre ro, ligesom at høre dejlig musik,” siger Ulla Mielke

Hun udgav i 2015 sine første bøger, børnebogen ”Alle mine dyrevenner” og digtsamlingen ”Livsvaleur”, med egne tekster og håndmalede tegninger.

Ulla Mielke har en farverig karriere som SAS-stewardesse bag sig. Derudover har hun været ansat i 13 år hos Det danske Filminstitut og 23 år hos Brüel & Kjær i Nærum.

Publiceret 04 October 2018 10:00

SENESTE TV