Sne kommer der nok ikke på, men fra i dag lørdag 8. december kan du købne dit juletræ hos spejderne på Vasevej. Modelfoto: Mostphotos

Sne kommer der nok ikke på, men fra i dag lørdag 8. december kan du købne dit juletræ hos spejderne på Vasevej. Modelfoto: Mostphotos

Juletræer på Vasevej

De blå spejdere på Vasevej står også klar til at sælge juletræer

Tradition tro står spejderne fra 1. Birkerød spejdergruppe klar til at sælge grønne juletræer i Bistrup. Det sker fra lørdag 8. december og i alle de øvrige weekender frem til jul ved børnehaven på Vasevej 72.

Som de fleste andre foreninger i Rudersdal supplerer spejderne indtægterne fra kontingenter og kommunens støtte med indtægter fra blandt andet juletræssalget. Ud over at give indtægter til spejderaktiviteterne er stemningen omkring juletræssalget og det fælles arbejde for spejdere og forældre en af de vigtige traditioner i spejdergruppen. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Gruppeleder Rasmus Rahbek fortæller, at indtægten fra salget af juletræer giver spejderne mulighed for at lave større aktiviteter gennem hele året. Sidste års indtægt har gjort det muligt at opføre en længe ønsket overdækket bålplads på spejdergrundene bag Hestkøbgård.

Der vil være både nordmannsgran og rødgran i forskellige størrelser, med eller uden fod. Spejderne tilbyder desuden at bringe træerne hjem til kunderne som en del af prisen, og der vil både være bål og glade spejdersmil at varme sig på.

Juletræerne sælges kl. 10-16 lørdag og søndag. Man kan betale med MobilePay eller kontant.

adk

Publiceret 08 December 2018 09:00

SENESTE TV