Søllerød Jazzklub holder nytårstraditionerne i hævd

Det nye år indledes med en traditionsrig koncert i Søllerød Jazzklub

De seneste 34 år har Søllerød Jazzklub budt det nye år og sine medlemmer og gæster velkommen med Niels Jørgen Steens A-Team. Det sker naturligvis også i 2019, hvor klubben fredag 4. januar slår dørene op i Kulturcenter Mariehøj til en festlig og swingende aften, hvor musikken kan nydes fra kl. 21 til cirka 24.

The A-Team er spækket med stjerner fra den hjemlige jazzscene, og det er en ren fryd at høre det godt sammenspillede orkester boltre sig i Niels Jørgen Steens swingende arrangementer, fremgår det af en pressemeddelelse.

Niels Jørgen Steen bruger sin lune og underspillede humor, når han præsenterer de enkelte numre og musikere. Orkestret spiller i mange forskellige tempi og med vekslende solister.

The A-Teams repertoire er et bredt udsnit af jazzen, og orkestret repræsenterer stilarter fra swing over bebop til rythm ’n’ blues. I front står vokalisten Bobo Moreno.

Lederen af det hele er pianisten Niels Jørgen Steen, der har været aktiv jazzmusiker siden 1958, Han har i forskellige sammenhænge nok besøgt Søllerød jazzklub 40-50 gange.

Koncerten fnder sted fredag 4. januar i Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte

Entreen kan betales ved indgangen, eller man kan i forvejen købe billetter via klubbens hjemmeside www.sollerodjazzklub.dk.

adk

Publiceret 27 December 2018 10:00

SENESTE TV