Pianisten Francesco Barfoed er født og opvokset i Nærum og har modtaget undervisning i Rudersdal Musikskole. Lørdag spiller han sammen med den prisbelønnede klarinetist Jonas Frølund i Søllerød Kirke

Pianisten Francesco Barfoed er født og opvokset i Nærum og har modtaget undervisning i klaver i Rudersdal Musikskole. Lørdag spiller han sammen med den prisbelønnede klarinetist Jonas Frølund i Søllerød Kirke

Francesco Barfoed og Jonas Frølund spiller lørdag kl. 15 i Søllerød Kirke

Beethoven, Brahms, Poulenc og Bernstein er på programmet ved lørdagens gratis koncert

To unge klassiske musiktalenter, Francesco Barfoed, klaver og Jonas Frølund, klarinet, spiller en klassisk koncert med et vidtspændende koncertprogram i Søllerød Sognegård lørdag den 12. januar kl. 15.

Det lokale talent, pianisten Francesco Barfoed er født og opvokset i Nærum. Han har modtaget undervisning i klaver i Rudersdal Musikskole hos pianist Anette Præst Nielsen. ”Det er med en særlig glæde og stolthed, at vi, der har været med til at udvikle Francescos store talent, nu kan præsentere ham her i kommunen som en fuldbåren musiker” udtaler Michael Møller fra Musikskolens ledelse.

Begge musikere har modtaget flere priser og har studeret i udlandet. Franscesco studerer for tiden i New Jersey USA, hvor han sammen med Rutgers Symphony Orchestra har spillet Rachmaninovs 1. Klaverkoncert.

Jonas Frølund har med blot sine 22 år opnået stilling som soloklarinettist i Malmö Symfoniorkester. Han har desuden bl.a. vundet Jakob Gades legat i 2014 og P2 Talentprisen i 2015 og studeret på konservatoriet i Paris.

Der præsenteres et varieret program med værker af Beethoven: Klaversonate nr. 21, C dur, ”Waldstein”, Liszt: Legende nr. 2 ”St. Francois de Paule marchant sur le flots”, Brahms: 3 sange arrangeret for klarinet og klaver, Poulenc: Sonate for klarinet og klaver samt Bernstein: Sonate for klarinet og klaver.

Der er fri entré til koncerten.

Publiceret 11 January 2019 09:30

SENESTE TV