Natteravnene i Rudersdal inviterer til gratis foredrag med Drug Rebels om stoffer i nattelivet tirsdag 26. februar. Modelfoto: Mostphotos

Natteravnene i Rudersdal inviterer til gratis foredrag med Drug Rebels om stoffer i nattelivet tirsdag 26. februar. Modelfoto: Mostphotos

Drug Rebels fortæller om stoffer i nattelivet

Natteravnene Rudersdal inviterer til gratis foredrag 26. februar

foredrag Natteravnene Rudersdals inviterer til gratis foredrag med Drug Rebels om stoffer i nattelivet tirsdag 26. februar kl. 19-21 på Nærum Gymnasium.

Her kan forældre og voksne få indblik i nogle af de valg, de unge står over for i nattelivet, når det kommer til stoffer og få inspiration til, hvordan man bevarer en god dialog med sin teenager. Tavshed kan hurtigt opfattes som stiltiende accept, advarer Natteravnene Rudersdal i en pressemeddelelse.

Programmet

Efter Natteravnene har budt velkommen kan man:

• Møde en ung, som kender til nattelivets fristelser, og hvordan man er en rigtig god ven, når der er brug for det. Og hvad de unge forventer af forældre.

• Høre historien om en dreng, der via venner havner i et nærmest utænkeligt misbrug, som fører ham gennem adskillige rusmidler og ender med livstruende konsekvenser.

• Høre lægen, der modtager unge med rusmiddelpsykoser, fortælle om rusmidler generelt, så man er klædt på til at tackle udfordringerne.

Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig senest fredag 9. februar.

jesl

Publiceret 27 January 2019 10:00

SENESTE TV