Den anmelderroste unge franske strygekvartet Quatour Voce kommer og spiller i Birkerød 5. februar.

Den anmelderroste unge franske strygekvartet Quatour Voce kommer og spiller i Birkerød 5. februar.

Kammermusikken skyder sæsonen i gang

Birkerød Kammermusik har sæsonens første koncert 5. februar

Nu tager Birkerød Kammermusik fat på forårssæsonen med koncert i Mantziusgården 5. februar kl. 19.30.

"Denne gang skal vi høre den anmelderroste unge franske strygekvartet Quatour Voce som turnerer i flere lande i Europa og nu også i Danmark med deres klassiske program," skriver Birkerød Kammermusik i en pressemeddelelse.

Quatour Voce etablerede sig i 2004 og har eksperimenteret med mange stilarter og former for musikudøvelse. De spiller til stumfilm og gerne ny musik og forsøger sig med koncertformen i samarbejde med koreografer og dansere, videokunstnere, folkemusikere og mange andre. De er som mange klar over, at musik som fælles sprog kan bringe folk fra forskellige kulturer sammen og har fornylig indspillet en CD med musikere fra Mellemøsten med titlen 'Itinéraire'.

På det traditionelle klassiske repertoire har kvartetten også høstet stor ros for deres indspilninger af Mozart, Schubert, Beethoven og Brahms fortæller Klaus Ostenfeld, fra bestyrelsen.

Billetter sælges til ikke-medlemmer ved indgangen. Der er fordelagtige priser for studerende, mens børn og unge under 18 år kommer ind gratis.

Publiceret 27 January 2019 11:00

SENESTE TV