Den dobbelte danseforestilling på MantziusLive 19. februar byder både på passion og vildskab. Pressefoto

Den dobbelte danseforestilling på MantziusLive 19. februar byder både på passion og vildskab. Pressefoto

Dobbelt danseforestilling med passion og poesi

Rudersdal Teater præsenterer 19. februar dobbeltforestillingen 'Krash' og 'Chopin danser'

scene Som et lyspunkt i februarmørket præsenterer Rudersdal Teater Dansk Danseteaters dobbeltforestilling 'Krash' og 'Chopin Danser' på MantziusLive 19. februar.

Bag forestillingen står den firedobbelte Reumertvinder Tim Rushton og den nyslåede modtager af Ridderkorset af Dannebrogordenen Alessandro Sousa Pereira.

'Krash' og 'Chopin Danser' er samtidsdans med afsæt i to vidt forskellige musiktraditioner men bundet sammen af fællesnævnerne passion og poesi.

Maskulin kropsenergi

'Chopin Danser' af Tim Rushton udforsker komponisten Frédéric Chopins intime klavermusik. 'Krash' af Alessandro Sousa Pereira er et værk fyldt med vildskab og maskulin kropsenergi. Værket tager afsæt i digtet med samme titel af den danske poet Niels Frank, men er samtidig en ode til brasilianske trin og musik.

"Det er en fortryllende forestilling, der både er rørende og motiverende, og som kan appellere til alle, der påskønner både klassisk musik og moderne kultur," fortæller formand for Rudersdal Teater Janne Kühl i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret 01 February 2019 10:00

SENESTE TV