Gl. Holtegaard danner rammen om en workshop søndag 10. februar med udgangspunkt i udstillingen med Holst Henckel. Pressefoto

Gl. Holtegaard danner rammen om en workshop søndag 10. februar med udgangspunkt i udstillingen med Holst Henckel. Pressefoto

Vinterferie i Gl. Holte: Kunst-workshop med inspiration fra Henckel

Kreativ leg for børn og voksne på Gl. Holtegaard 10. februar

Den første søndag i vinterferien, 10. februar kl. 13-16, fylder billedkunstner Julie Boserup en workshop på Gl. Holtegaard med inspirerende materialer, så børn og barnlige sjæle kan få frit løb til at rive, klipse, skære og klippe.

Med udgangspunkt i værker i den aktuelle udstilling 'Peter Holst Henckel: Gensyn med Paradis' guider Julie Boserup deltagerne rundt i udstillingen, hvor de skal hente inspiration.

Bagefter skal deltagerne selv prøve kræfter med nogle af Holst Henckels tematikker, når der i workshoppen arbejdes i forskellige materialer. Der skal gang i teknikker som både tegning, collage og kighuller i pixibøger, hvor det synlige gøres usynligt, og det usynlige gøres synligt.

Tilmelding nødvendig

Børn op til 18 år gratis, voksne 65 kr. Der er et begrænset antal pladser, der fordeles efter først til mølle-princippet.

Tilmelding nødvendig på www.glholtegaard.dk eller tlf. 4580 0878.

jesl

Publiceret 06 February 2019 10:00

SENESTE TV