Strygekvartetten Move giver koncert i den store sal på Birkerød bibliotek lørdag 23. februar. Pressefoto

Strygekvartetten Move giver koncert i den store sal på Birkerød bibliotek lørdag 23. februar. Pressefoto

Musik- og digterdag og kammermusik med kant

Ny Musik i Birkerød klar med to arrangementer i februar

arrangementer Toner og ord mødes i skikkelse af saxofonisten Stefan Baur og forfatter Caroline Albertine Minor, når Ny Musik i Birkerød og Birkerød Kunstforening i fællesskab holder musik- og digterdag lørdag 16. februar kl. 15 i Mantziussalen i Birkerød.

Det er en fast tradition, at de to foreninger afholder denne koncert som indledningen til en ny koncert- og kunstsæson, hvor musik og ord mødes, og nye lyde og indtryk opstår.

Lørdag 23. februar kl. 15 står der ny musik med et twist af jazz og verdensmusik på programmet, når strygekvartetten Move giver koncert i den store sal på Birkerød Bibliotek.

Spiller fusionsmusik

Move, som består af Ger∂ur Gunnarsdóttir, violin, Marie-Theres Härtel, viola, Susanne Paul, cello, og Carlos Bica, kontrabas, har hjemsted i Berlin. Men lige som de fire musikere kommer fra mange forskellige steder i verden - Island, Østrig, Tyskland/USA og Portugal - har den musik, de spiller, rødder i mange forskellige musikalske udtryk.

Kvartetten blander den klassiske musik med elementer af jazz, avantgarde og verdensmusik, og i de værker, der spilles..Susanne Paul og Carlos Bica komponerer, og ved koncerten i Birkerød spiller kvartetten bl.a. værker fra deres nyeste album Short Stories.

Ved begge arrangementer kan billetter købes i døren og koster 100 kr, 50 kr. for medlemmer af Ny Musik i Birkerød.

jesl

Publiceret 08 February 2019 10:00

SENESTE TV