Udstilling om forandring og bevægelighed

Kunstnerne Bodil Høyer og Dina Maria Arnesen udstiller i Birkerød

Udstilling De to billedkunstnere Bodil Høyer og Dina Maria Arnesen udstiller i Birkerød Gl. Præstegård fra 16. februar til 17. marts. De har kaldt deres udstilling henholdsvis Panta Rhei og World of Possibilities.

Panta Rhei er et udtryk den græske filosof Heraklit brugte for at beskrive livets evige foranderlighed, og Bodil Høyer udstiller malerier, fotografier og installationer, der alle kredser om dette emne i en overordnet fortælling om menneskets bevægelighed, naturens foranderlighed og kulturen der udvikles undervejs, skriver Birkerød Kunstforening i en pressemeddelelse.

Dina Maria Arnesens udstilling, World of Possibilities, kredser gennem tegning og maleri ofte med smukke abstrakte slyngende motiver i sort/hvid og skulptur om valget: Mennesket har uendelig mange muligheder. Hvad skal du vælge og hvorfor?

Bodil Høyer er uddannet på Det Jyske Kunstakademi i 1974 og har deltaget i utallige udstillinger overalt i Danmark. Hun har skrevet bøger blandt andet om tegning og har lavet film og underviser i tegning på Nivaagaard Malerisamling Dina Maria Arnesen er elev af kunstneren Tonny Hørning, og hun er cand.mag. i filosofi og kommunikation fra RUC. Hun har udstillet på mange gallerier i Danmark og har lavet street art på Nørrebro Station.

Der er fernisering på Birkerød Gl. Præstegård 16. februar kl. 13 til 15.

Publiceret 15 February 2019 10:00

SENESTE TV