Toppen af poppen til MantziusLive

Hjalmer og Karl William kommer på besøg til MantziusLive

Til foråret har MantziusLive et stærkt fokus på noget af Danmarks bedste danske sangskrivning med navne som Hjalmer og Karl William på programmet.

"Tusinder har allerede set ham i landsdækkende TV-udsendelser eller til én af sidste sommers mange store festivaler. 21. februar kommer den unge fynbo Hjalmer Larsen så til Birkerød for at spille sine varme, chamerende popsange om flygtig kærlighed og ungdommens udfordringer på MantziusLive," skriver MantziusLive i en pressemeddelelse.

Musik og snak

Popkometen Karl Williams længe ventede album "Livet, Faldet & Alt Det Andet" udkom i 2018 og indeholder en række personlige fortællinger og sindsstemninger - alle sammen pakket lækkert ind i Williams karakteristiske lydunivers.

"De fortællinger tager Karl William med til Birkerød 1. Marts, hvor han vil levere drømmende r'n'b-sjælere og legesyge, groovy pophits på stribe, som publikum har elsket ham for siden 2014 og ikke mindst siden hans stærke fortolkninger i "Toppen af Poppen" 2017," skriver MantziusLive. Du kan læse mere på MantziusLive.dk.

Publiceret 17 February 2019 11:00

SENESTE TV