Modelfoto

Modelfoto Korrawin - stock.adobe.com

Foredrag: Er man rask, når man er helbredt for sin kræftsygdom?

Kræftens Bekæmpelse i Rudersdal byder tirsdag på et foredrag om senfølger efter en kræftsygdom

Hvert år får 37.000 mennesker i Danmark konstateret kræft. Stadig flere mennesker bliver helbredt for deres kræftsygdom, og i takt med nye behandlingsformer vil endnu flere blive helbredt fremover.

Men selvom man er helbredt for sin kræftsygdom, er man ikke nødvendigvis rask. Mange oplever fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger efter deres kræftbehandling. Disse senfølger sætter Kræftens Bekæmpelse i Rudersdal fokus på.

Det sker blandt andet med et foredrag, som er skabt i samarbejde med Rudersdal Bibliotekerne, og som finder sted tirsdag 19. marts kl. 19.00 i Store Sal, Hovedbibliotek i Birkerød.

Alle er velkomne til at høre Marianne Nord Hansen, der er formand for Senfølgerfoeningen fortælle om nogle af de hyppigste senfølger efter kræftsygdom samt informere om eksempler på eksisterende indsatser, som har til hensigt at forbedre hverdagslivet for kræftpatienter med senfølger.

Foredraget indeholder også anbefalinger til, hvordan sundhedsvæsenet fremadrettet kan være med til at forebygge og identificere senfølger, samt sikre bedre hjælp til de patienter, som lever med senfølger.

adk

Publiceret 15 March 2019 15:58

SENESTE TV