"Direktør af KulNaturScenen er en udfordring, jeg selvfølgelig tager op, for som Pippi Langstrømpe siger: 'Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg nok god til'," siger Kurt Flemming - alias Pjerrot - om tjansen som ny direktør af KulNaturScenen. Pressefoto

Pjerrot er ny direktør på skovscenen i Skodsborg

Kurt Flemming skal stå i spidsen for Rudersdals KulNatur-arrangementer

Siden 2014 har KulNatur-foreningen Skodsborg arrangeret en række kulturelle begivenheder i Skodsborgs smukke naturlige omgivelser.

Oprindeligt dannede arrangementerne en ramme omkring skovfit.dks medlemmer. De naturglade motionister kunne tage gæster med til 'KulNatur'-arrangementer som jazz om bålet, Mester Jakel Teater i skoven, fortælleraftener i Bøllemosen m.m.

Senere er arrangementerne nået bredere ud, og alle er velkomne i skovens smukke scene.

På sidelinjen siden 2014

Nu har KulNaturScenen også fået sig en ny direktør i frivillighedens navn i form af Kurt Flemming - Bakkens Pjerrot, tryllekunstner og foredragsholder.

Han har i forvejen været med på sidelinjen siden KulNatur-foreningens start i 2014.

"Direktør af KulNaturScenen er en udfordring, jeg selvfølgelig tager op, for som Pippi Langstrømpe siger: 'Det har jeg ikke prøvet før, så det er jeg nok god til'," siger Kurt Flemming selv i en pressemeddelelse.

"Desuden er mere fokus på natur og kultur noget, jeg har stort hjerte for, og noget, jeg mener, verden har brug for i takt med, at vores verdensbillede og -opfattelse forsvinder mere og mere ind i cyberworld - vi har brug for at komme ud," fortsætter han.

Akustiske oplevelser

Nogle gange kan KultNatur-scenen være ved Bøllemosen, andre gange i Skovkanten, under de nye pavilloner og måske omkring den nye plads på Skodsborg Station, som er ved at blive færdigbygget.

KulNaturScenen er tiltænkt små intimforestillinger eller koncerter med fokus på - så vidt muligt - akustiske oplevelser med naturen som kulisse.

"Vi forsøger nu - med en direktør i spidsen - at få sat en mere klar vinkel på vores skovscene,", siger daglig leder og konceptudvikler i KulNatur-foreningen Jeanett Debb i pressemeddelelsen.

Hun er selv jazzmusiker og næstformand i den lokale forening Kulturparaplyen og ser også scenen som en god mulighed for at få sat fokus på og give plads til lokale kunstnere.

"Kurt og jeg har en række fælles forestillinger bag os. Blandt andet har vi spillet Pjerrot og Pierette sammen, så jeg er fuldstændig tryg ved vores valg af direktør. Jeg ved at Kurt brænder for de ting, han siger ja til," udtaler Jeanett Debb.

Fordele som medlem

Man kan melde sig ind i KulNatur-foreningen, der giver fordele i form af rabatter, hurtig viden om nye tiltag og særlige VIP-tiltag for medlemmer.

Mere fokus på natur og kultur er noget, jeg har stort hjerte for, og noget, jeg mener, verden har brug for.

Kurt Flemming

Publiceret 18 March 2019 10:00

SENESTE TV