"Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet," skrev musikanmelder Klaus Lynggaard blandt andet om hendes seneste album.

Koncert med kommende Birkerødder

Mathilde Falch blev efter en koncert på Mantzius så vild med Birkerød, at hun og familien til sommer flytter til byen. Mød Mathilde og band 30. marts

Af
Pernille Borenhoff

Da Mathilde Falch sidste år besøgte MantziusLive som surprise-gæst til Michael Falch & Dét Band blev det epokegørende. Ikke blot for publikum, der fik en stor musikalsk oplevelser, men også for hende selv.

"Jeg var sammen med min far på Mantzius sidste år. I forbindelse med koncerten fik min mand og jeg øjnene op for, hvor dejligt der er i Birkerød, og lige siden har vi overvejet at flytte fra København. For et par uger siden kom vores drømmehus til salg i Birkerød, og det lykkedes os at få det. Så til sommer flytter min mand, søn og jeg til Birkerød. Det glæder vi os helt vildt til," siger Mathilde Falch.

Lørdag den 30. marts er hun tilbage på Mantzius med sit trofaste band, der består af Adam Winberg (trommer), Morten Puper (keyboards), Jeppe Skovbakke (bas), Christian Ki (guitar) og Charlotte Schultz (kor)

Mathilde Falch udgav i 2017 sit fjerde album "Som Børn På Ny"; et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.

Klaus Lynggaard skrev blandt andet om albummet til Information:

"Mathilde Falch konfronterer skånselsløst sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den gode stemning."

Dørene åbner kl. 19. Koncertstart kl. 20.

Se mantziuslive.dk for yderligere info samt for køb af billetter.

Publiceret 24 March 2019 11:00

SENESTE TV