Birkerød Bicycle Club arrangerer også fælles ture til blandt andet Harzen og Hallandsåsen i løbet af året. Pressefoto

Birkerød Bicycle Club arrangerer også fælles ture til blandt andet Harzen og Hallandsåsen i løbet af året. Pressefoto

Tilbud skal få flere ud for at cykle foråret i møde

Birkerød Bicycle Club inviterer til åbent hus søndag 7. april i klubhuset

motion Lokalområdets cykelklub, Birkerød Bicycle Club (BBC), inviterer til åbent hus i klubhuset på Hestkøb Vænge 4, Birkerød.

Her kan man møde nogle af klubbens medlemmer og deltage i klubbens sæsonåbning. Dagen byder på både åbent hus, kaffe, cykeltur og et særligt informationsmøde om kvindecykling. Cykelturen er i tre grupper tilpasset den enkeltes erfaring og ambition.

Man slutter med kaffe og kage i klubben og en mulighed for at se Flandern rundt sammen med andre cykeltosser, skriver klubben i en pressemeddelelse.

"BBC vil I år have træningstilbud til alle niveauer og både til mænd og kvinder. Vi tilbyder træning, ture og sociale aktiviteter til både nye og erfarne motionister og konkurrenceryttere," lyder det i pressemeddelelsen fra klubbens nyvalgte formand Morten Tamstorf.

"I år gør vi en særlig indsats for at skabe et stærkt tilbud til nye motionister. Derudover har vi et særligt tilbud til kvinder. Hver onsdag mødes 8-10 kvinder til kvindetræning, hvor der både er plads til at træne og snakke," fortsætter han.

Tilmelding på www.birkeroedbc.dk.

jesl

Publiceret 24 March 2019 09:00

SENESTE TV