23. maj kan du få gode råd om elcykler. Pressefoto

23. maj kan du få gode råd om elcykler. Pressefoto

Tramp i pedalerne:Få viden om elcykler

Ældre Sagen og GF Forsikrings fond giver gode råd

Ældre Sagen og GF Forsikrings fond deler ud af gode råd om elcykler ved et arrangement, så man uanset alder og eventuel sygdom kan få ekstra skub i pedalerne.

"Med en elcykel er det nemt at nyde sommeren på to hjul. Nu har man mulighed for at få gode råd om køb og sikkerhed ved et arrangement 23. maj i Holte. Er man glad for at cykle, men kommer sjældent afsted, fordi det er blevet for tungt at få gang i pedalerne, så er en elcykel måske løsningen," skriver Ældre Sagen og GF Forsikrings fond i en fælles pressemeddelelse.

"Sygdom og alder kan få mange til at droppe cykleriet. Det er rigtig ærgerligt, for en elcykel kan give medvind på cykelstierne og bringe cykelglæden tilbage," fortæller Ole Toftegaard fra GF Forsikrings kontor i Bagsværd,

Mulighed for prøvetur

Arrangementet er gratis og foregår torsdag 23. maj kl. 10 i Kulturcenter Mariehøj på Øverødvej i Holte. Alle er velkommen til foredraget, og der vil være mulighed for at prøvekøre flere forskellige typer af elcykler. Tilmelding sker på www.aeldresagen/rudersdal eller på mail aes@outlook.dk senest tirsdag 21. maj kl. 12.00.

Kapp

Publiceret 12 May 2019 11:00