Rudersdal Big Band spiller op til store bededagsjazzpå Kulturcenter Mariehøj torsdag 16. maj. Pressefoto

Rudersdal Big Band spiller op til store bededagsjazzpå Kulturcenter Mariehøj torsdag 16. maj. Pressefoto

Jazz og varme hveder i Kulturcenter Mariehøj

Rudersdal Big Band spiller op på store bededag 16. maj

Traditionerne holdes i hævd, når Rudersdal Big Band spiller op til store bededagsjazz, og Kulturcenter Mariehøj inviterer til middag og varme hveder torsdag 16. maj.

Men selv om det efterhånden er blevet en tradition for Rudersdal Big Band at holde jazz-koncert på store bededag, er der også plads til fornyelse.

"Vi har benyttet foråret til en fornyelse på dirigentposten og vi er meget glade for at byde Rolf Thofte velkommen som big bandets musikalske leder og dirigent," udtaler trompetist og formand for Rudersdal Big Band Helge Haugaard i en pressemeddelelse.

"Rolf har allerede nu sat et spændende fingeraftryk på nogle af de traditionelle jazz-melodier, vi så godt kender. Det vil publikum kunne opleve allerede på store bededagsaften, hvor Rolf får sin ilddåb som dirigent," fortsætter han.

Rolf Tofte er også velkendt på den danske jazz-scene, hvor han dels spiller med egne bands og i professionelle big bands som Monday Night Big Band og Kathrine Windfelds Big Band.

Kulturcenter Mariehøj tilbyder middag fra kl 18.30, inden Big Bandet går på kl. 20, og de varme hveder serveres kl. 20.45. Billetter til koncerten kan købes på www.billetto.dk inden 9. maj.

jesl

Publiceret 15 May 2019 09:00