Astrid Svanholms udstilling appellerer til alle sanser. Foto: David Stjernholm

Astrid Svanholms udstilling appellerer til alle sanser. Foto: David Stjernholm

Jomi Massage sætter musik og tekst til Gl. Holtegaards udstilling

18. juni er der lyttesession med multikunstner Jomi Massage, der sætter musik og tekst til kunsthallens aktuelle udstilling af Astrid Svangren

Bag kunstnernavnet Jomi Massage står den eksperimenterende danske sanger, sangskriver, musiker, performer og senest forfatter Signe Høirup Wille-Jørgensen. Som gennemgående kendetegn blander kunstneren flere forskellige stilarter i sine værker, der bevæger sig mellem støjrock, singer-songwriter og avantgarde.

18. juni kan publikum tage med på en opdagelsesrejse ind i den aktuelle udstilling Astrid Svangren, når Jomi Massage sætter musik og tekst til Svangrens værk.

Jomi Massage skaber en musisk respons til værkerne på stedet og læser uddrag fra Svangrens litterære favoritter så som den kritikerroste danske forfatter Josefine Klougart og den svenske børne- og ungdomsforfatter Maria Gripe. Jomi Massage læser desuden op af sin egen litterære debut Priktegning over et år fra 2018.

Som noget nyt kan du købe billet til Gl. Holtegaards arrangementer på forhånd på kunsthallens hjemmeside www.gl.holtegaard.dk.

Arrangementet har et begrænset antal pladser. Hvis der ikke bliver udsolgt, kan du også købe din billet på dagen i kunsthallens billetsalg.

peb

FAKTA

Hvor og hvornår?

  • Hvad: Jomi Massage, Lyttesession
  • Hvornår: 18. juni kl. 17
  • Hvor: Gl. Holtegaard, Attemosevej
  • Pris: 95,- /seniorer og studerende 85,- inkl. adgang til udstillingen

Publiceret 08 June 2019 10:00

SENESTE TV