Ladies Only.

Ladies Only.

25 år med Rytmisk Korforsyning fejres med koncert

Sibylle Glosted og Johnny Jørgensen er med til at gøre Rytmisk Korforsynings 25-års jubilæumskoncert til noget helt særligt

Sæt kryds i kalenderen søndag den 16. juni kl. 16, hvis du vil have en helt særlig musikalsk oplevelse. Her fejrer Rytmisk Korforsyning sin 25. sommerkoncert. Oplev 100 dygtige og engagerede sangere, dirigeret af tre forskellige korledere og akkompagneret af en fremragende pianist. Med til koncerten er også solisterne Sibylle Glosted og Johnny Jørgensen.

Sibylle Glosted er opvokset i Birkerød og glæder sig til igen at optræde for sit hjemmepublikum efter at have fejret store successer i Stockholm, på Kronborg og senest i den kvindelige hovedrolle i ”The Phantom of the Opera” på Det Ny Teater i København.

Til koncerten vil Sibylle Glosted synge partier fra Seven Sharps store musical-medley, der både kommer omkring Irving Berlins “Annie Get Your Gun” og Lloyd Webbers og Harts “The Phantom of the Opera”. Seven Sharp har gennem 17 år med Erik Andersen som dirigent sunget temaer fra mange forskellige musicals.

Rytmisk korforsynings andet kor Ladies Only stiller op til jubilæumskoncerten med to gæstedirigenter: Thomas Olorenshaw og Peter Spies. Koret akkompagnerer solist Johnny Jørgensens ”Morgen på Atlantis” fra musicalen ”Atlantis”, som Peter Spies har skrevet musikken til.

Koncerten finder sted i Dronninggårdskolens festsal i Holte. Entréen er i anledning af 25-års jubilæet kun 25 kr., og efter koncerten vil Rytmisk Korforsyning være vært ved en reception, hvor foreningen byder på et lille glas.

Historie

Foreningen Rytmisk Korforsyning blev stiftet i juni 1994 af en mindre flok medlemmer fra det blandede kor, der senere fik navnet Seven Sharp efter en længere navnekonkurrence.

Foreningens stiftelse fandt sted samme år som indvielsen af Mantziussalen – Birkerøds dengang spritnye kulturcenter. Det skete med genopførelsen af Asger Ahn og Lasse Handbergs danske udgave af Gershwins ”Porgy og Bess”, hvor Rytmisk Korforsyning udgjorde en stor del af baggrundskoret. I mange år havde foreningen en helt særlig tilknytning til Mantziusgården og dens daværende kulturelle leder, Asger Ahn., som også har været korleder i begge foreningens kor og er æresmedlem i foreningen./sig

Jubilæumskoncerter

Jubilæumskoncert nr. 1 Søndag 16. juni kl. 16.00 på Dronninggårdskolen, Rønnebærvej 33, 2840 Holte.

Jubilæumskoncert nr. 2 afholdes den 9. november.

Publiceret 11 June 2019 09:00

SENESTE TV