Hovednavnet 24. august er Shu-bi or not Shu-bi, som består af i alt fem musikere, hvoraf guitaristen Claus Asmussen og trommeslageren Bosse Hall Christensen i en årrække var med i Shu-bi-dua. Pressefoto

Hovednavnet 24. august er Shu-bi or not Shu-bi, som består af i alt fem musikere, hvoraf guitaristen Claus Asmussen og trommeslageren Bosse Hall Christensen i en årrække var med i Shu-bi-dua. Pressefoto

Shu-bi-dua-drenge spiller op på Camping Nærum

To tidligere Shu-bi-dua-medlemmer er med 24. august på DCU-Camping Nærum, hvor også kopibandet Johnny Madsen Jam fyrer op for underholdningen

koncert Det smager af både festival, fællessang og familiehygge, når fire forskellige orkestre spiller på naturskønne DCU-Camping Nærum lørdag 24. august kl. 14-22.

Hovednavnet er Shu-bi or not Shu-bi, som består af i alt fem musikere, hvoraf de to, guitaristen Claus Asmussen og trommeslageren Bosse Hall Christensen i en årrække var med i Shu-bi-dua.

Derudover består besætningen af John Sørensen, Kim Zachariasen og Klaus Poulsen, som sammen med de to originale medlemmer leverer en perlerække af de gamle Shu-bi-dua-hits, som alle kan synge med på.

Madsens hit og ukendte

Man kan med en vis ret hævde, at der kun findes én Johnny Madsen, men kopibandet Johnny Madsen Jam er tæt på den ægte vare. Med stor respekt for de originale numre spiller de nogle af vestjydens største hits og også nogle af de mere ukendte Madsen-numre.

Lejrchefen på slap line

Ud over de to nævnte orkestre kan også campingpladsens lejrchef Ulrich Helledie opleves på slap line som frontfigur i orkesteret Ulrich & Chaps, mens det fjerde og sidste band er et lokalt orkester fra Nærum.

"Min kone og jeg har tidligere lavet denne slags arrangementer, og vi glæder os meget. Vi har kontakten til bookingselskaberne, og vi har adgang til såvel lydanlæg som scene, så jeg er sikker på, at vi får en hyggelig familiedag med musik, som alle kender og kan synge med på," lover Ulrich Helledie i en pressemeddelelse.

100 kr. for gæster

Der kan købes mad, øl, vin og vand i det overdækkede caféområde. Der er gratis adgang til arrangementet for campingpladsens gæster, mens det koster 100 kr. at komme ind for folk udefra.

Der er åbent for adgang allerede fra klokken 12. Læs mere på DCU-Camping Nærums hjemmeside.

jesl

Publiceret 19 August 2019 11:20