En spændende sæson venter med intense prøveforløb og dejlige koncerter med korets nye dirigent Martha Basten, lover korets formand, Kirsten Jordal.

En spændende sæson venter med intense prøveforløb og dejlige koncerter med korets nye dirigent Martha Basten, lover korets formand, Kirsten Jordal.

Holte Kammerkor har plads til flere nye sangere

Mød koret og den nye dirigent ved Birkerød Torvedag og til Folkemødet på Havartigården

Efter vellykkede sommerkoncerter og en velfortjent sommerferie er Holte Kammerkor nu klar til at trække i arbejdstøjet. En spændende sæson venter med intense prøveforløb og dejlige koncerter med korets nye dirigent Martha Basten.

Sæsonens første arrangement finder sted i forbindelse med Birkerød Torvedage, hvor koret vil optræde lørdag den 24. august. Dernæst deltager koret i Rudersdal Folkemødedag på Havartigården i Holte lørdag den 31. august.

Efterårets højdepunkt bliver opførelse af Gabriel Faurés vidunderlige Requiem, som koret vil opføre i et samarbejde med Ballerup Kammerkor, Ensemble Felix, dirigent Denis Segond og dygtige solister ultimo september og primo oktober.

Holte Kammerkor er et blandet kor med for tiden ca. 30 sangere, der øver hver onsdag aften på Dronninggårdskolen i Holte.

"Holte Kammerkor har plads til flere korsangere på alle stemmer, så hvis du er blevet gammel nok til ikke at skulle være hjemme hos dine børn hver aften, er Holte Kammerkor måske noget for dig," siger korets formand Kirsten Jordal.

Har du lyst til at være med, kan du læse mere om koret på www.holtekammerkor.dk og/eller kontakte korets formand, Kirsten Jordal, på info@holtekammerkor.dk eller tlf. 20466435./peb

Publiceret 23 August 2019 08:00