Korleder Henrik Schrøder, Holte Kirke, søger børn til nyt børnekor.

Korleder Henrik Schrøder, Holte Kirke, søger børn til nyt børnekor.

Syng med: Holte Kirke starter børnekor op

Sang Den sidste tirsdag i august begynder en ny æra i Holte med opstarten af Holte Kirkes Børnekor.

Koret er i udgangspunktet for alle børn fra 1-3. klassetrin, som er glade for sang og musik. Der er ingen krav om nogen forkundskaber for at deltage i børnekoret. Alle børn kan lære at synge.

I børnekoret vil der blive arbejdet med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer og sange. Udover at synge, skal der danses og spilles på rytmeinstrumenter. Det er nemlig vigtigt at få hele kroppen med, når man synger.

Det traditionelle korarbejde vil med tiden blive suppleret med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med andre børnekor til akkompagnement af professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m. Herudover medvirker børnekoret en gang imellem ved gudstjenesterne i Holte Kirke.

Korleder er Henrik Schrøder, som siden januar har været ansat som organist i Holte Kirke. Henrik Schrøder er uddannet organist og kordirigent på hhv. Det jyske Musikkonservatorium og Det kgl. danske Musikkonservatorium og har mangeårig erfaring med ledelse af børnekor

Børnekoret skal øve hver tirsdag kl. 14-15 i Holte Kirkes Sognegård. Interesserede kan kontakte Henrik Schrøder.

CV

Publiceret 25 August 2019 10:00