I Galleri Lions Park vil man frem til december kunne se en række af kunstformidler Ulla Raskovs egne indkøbte malerier udstillet.
I Galleri Lions Park vil man frem til december kunne se en række af kunstformidler Ulla Raskovs egne indkøbte malerier udstillet.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kunstformidler viser værker frem i Nærum

Galleri Lions Park, Lendemosevej 2 i Nærum, inviterer til fernisering søndag 8. oktober kl. 14-16. Her vil den lokale kunstformidler Ulla Raskov vise sine kunstværker frem, som vil være udstillet til december.

Det er egne malerier indkøbt gennem en årrække af kunstnere som Johannes Meyer Andersen, Inge Blomquist, Carsten Nash, Ulrik Hoff, Ole Olsen, Jes Nordby og flere.

“Jeg har gennem årene fået et meget personligt venskab med dem alle, og glæder mig til at vise deres kunst frem,” udtaler Ulla Raskov i en pressemeddelelse.

“Min interesse for kunst accelererede, da jeg på et besøg i Gl. Skagen så Johannes Meyer Andersens lysende sommerbilleder. Efter at jeg blev medlem af kunstforeningen på Rigshospitalet, blev interessen så stor, at jeg derefter i mange år formidlede kontakter mellem kunstnere og store kunstforeninger i København,” fortsætter hun.

Galleri Lions Park håber at se se så mange af lokalområdets kunstelskere til ferniseringen som muligt.

jesl

Publiceret: 05. Oktober 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt