Jesper Christiansen fortæller om sine kunstværker på Hovedbiblioteket i Birkerød. Pressefoto
Jesper Christiansen fortæller om sine kunstværker på Hovedbiblioteket i Birkerød. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kunstnerforedrag og Tv-kunst på biblioteket

I april sætter bibliotekerne fokus på samtidskunst med foredrag og udstilling

Hvis du har set Kunstquiz på DR K, har du nok også set kunstmaler og professor Jesper Christiansen gætte løs og dele ud af sin viden om kunst. Onsdag 19. april kl. 19 har du mulighed for at opleve ham 'live', når han fortæller om sin egen kunst på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Jesper Christiansen er blandt andet kendt for sine udsmykningsopgaver af Københavns Byret og Frederik VIII's Palæ.

Tv-kunst

Billetter koster 50 kr. og kan købes på rudbib.dk eller hos Rudersdal Bibliotekerne. Medlemmer af Kulturklub Rudersdal og Rudersdal Biblioteksklub får 20 procent rabat på billetten. Flyvende skriveborde på sci-fi rejse gennem medielandskabet, asylansøgeres svævende tilstande mellem afslag og opholdstilladelse og et anderledes talkshow om seksualitet og hormonforurening. Det er nogle af temaerne i seks nye videoværker, der er skabt gennem samarbejde mellem Statens Kunstfond og DR.

Fra 19.april - 8.maj kan du se de seks værker i kunstområdet på Hovedbiblioteket i Birkerød, og torsdag 27. april kl. 17 inviterer Rudersdal Biblioteksklub til reception og oplæg om udstillingen. Her fortæller kunstkonsulent Katrine Thygesen om de udstillede videoværker. Gratis entré.

srj

Publiceret: 18. April 2017 11:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Rudersdal Avis

ANNONCER
Se flere