DF foreslår årlig gratis medicin-test til ældre

Af
Erik Gissel Jensen

Dansk Folkeparti Rudersdal

kandidat til kommunalvalget

Nørrevang 77

3460 Birkerød

Mange sygdomsforløb og indlæggelser kunne undgås, hvis ældre og svækkede borgere fik et årligt medicintjek. Mange ældre har ikke rede på, hvor meget medicin de skal tage og hvornår. Hjemmeplejen m.v. har hånd i hanke med en del, men mange ældre må selv sørge for at docere og styre medicinen. Mange ældre borgere får rigtig meget receptpligtig medicin, som det kan være svært at overse.
DF mener, at der er et stort behov for at korrigere medicinering oftere til især ældre borgere. Vi mener derfor, at det vil være en nyskabelse i ældreomsorgen, at etablere en en kommunal indsats på dette område. Det vill spare både sygdomsforløb og hospitalsindlæggelser.
Vi bliver flere og flere ældre, og det er vigtigt for hele befolkningen, at denne gruppe består af sunde og velfungerende ældre, der er rigtigt medicineret Det skaber livsglæde – og livsglæde smitter. Hvis ordningen træder i kraft, inden der er sket for store skader, vil udgifter og besparelser balencere, så det ikke koster kommunekasssen ekstra. Det vil være en win/win situation.
Erik Gissel Jensen
Dansk Folkeparti Rudersdal
Formand/kandidat til kommunalvalget

Publiceret 04 September 2013 16:07