Debat:

Nu må det stoppe!

Birthe Schultz, Malmbjergsvej 22 st th 2850 Nærum, beboer og vinterbader

Al den snak om, at man fra Lemvig bestemmer, at trappen til den nyetablerede badebro (og trappe) på Vedbæk strand skal fjernes. Der går sågar rygter om, at i hvert fald skal gelænderet fjernes.
Gad vidst, hvad der så vil ske, når sneen fyger, der er glat og nul gelænder – og man falder og brækker kadaveret!
Hvem har ansvaret – er der penge nok i ansvarskassen til erstatningerne?
Nej - det kan kun være gas!
Jeg har været ved Rude Strand (Østjylland) og der var indtil flere trapper, så man kan komme ned til stranden.
Men – selvfølgelig!
Man har anlagt en ny 'mole' ved stranden med bænke – lækkert. Jeg blev gelejdet derhen af en venlig sjæl, for jeg kunne ikke komme til 'molen', medmindre jeg skulle klatre over de smukt anbragte store sten – eller gå en lange omvej i sandet. For man havde fjernet den trappe, der havde været der før?
Så måske, alligevel - de tænker måske lidt trægt der ovre i Lemvig?
Man ved, at der er 5-600 medlemmer blot i vinterbadeklubben i Vedbæk. Man ved også (eller burde kunne tænke det) at de fleste, der har tid til at benytte vinterbade-mulighederne er pensionister (det er dem, der ikke skal op før fanden får sko på inden de skal på arbejde) og de gamle bliver jo ikke mere adrætte med alderen - heller ikke selv om de kan klare det kolde vand.
Der er mange stokke og et par rollatorer – de er ret vanskelige at bugsere med, så derfor klarer man sig med trappen og gelændret. Men selv om man ikke er vinterbader, kommer vi andre beboere da også til stranden – og vi nyder at komme her – selvfølgelig – og vi nyder også godt af trappen.
Oprigtigt talt: Vær sød lige at dementere de kedelige rygter.

Publiceret 27 July 2017 20:00

SENESTE TV