Debat:

Hvad synes du om Park Zones p-bøder i Vedbæk?

Claus Silfverberg Poppel Alle 28B Holte


Vi fik en af slagsen i onsdag den 9. august på Baneskellet i Vedbæk - 750 kr. for at parkere i 15 minutter på den østlige side af vejen.
Jeg gik ind og talte med ejeren af dametøjsforretningen, som var så venlig at gøre mig opmærksom på, at der var et parkeringsskilt, men at det i øjeblikket var skjult af det store pågående renovationsarbejde.
Læs svaret fra Park Zone her

Min kone talte med den udenlandske parkeringsvagt, som var så venlig at foreslå, at vi tog et par billeder af renovationsarbejdet og skiltet bag den store blå container og sendte det til Park Zone A/S, som lever af at udstede parkeringsbøder.
Som anbefalet, så gjort - vi sendte følgende indsigelse mod kontrolafgiften:
“Indsigelse med kontrolafgift m/løbenummer 690351 - ingen synlig skiltning!
Hermed skal vi gøre indsigelse mod Deres kontrolafgift på 750 kr. af d.d., idet der ikke var nogen synlig skiltning på grund af pågående renovationsarbejde på den østlige side af Baneskellet, hvor vi holdt parkeret uden at sætte parkometeret til korrekt ankomsttidspunkt kl. 16.50.
Som anbefalet af deres vagt tog vi et par fotos til dokumentation for ovennævnte påstand. Disse sender vi gerne til Dem ved oplysning af Deres e-mail adresse.
Efterfølgende har vi set Deres skiltning på den vestlige side af vejen, men der havde vi ikke noget ærinde, idet vort ophold havde til formål at besøge en forretning på Vedbæk Stationsvej.”
Men Park Zones juridiske sagsbehandler var ikke så venlig og forstående: Hun fastholdt, at deres skiltning var i orden, og at vi derfor skulle betale de 750 kr.
Jeg betvivler ikke, at deres skiltning normalt er i orden, men gjorde endnu en gang opmærksom på, at deres skilt på vor side af vejen aktuelt er skjult bag en container, og at parkeringsbøden derfor ikke er rimelig.
Vi har nu bedt FDM og Forbrugerombudsmanden om at rådgive os i denne sag, men vi vil også meget gerne høre, om der er andre, som har haft en dårlig oplevelse med Park Zone?!
I øvrigt er vi godt vant i Rudersdal Kommune med nogle ikke alt for aggressive parkeringsvagter, så måske skulle ejerne af de pågældende parkeringspladser overveje deres samarbejde med Park Zone!

Publiceret 22 August 2017 09:30

SENESTE TV