DEBAT:

Birkerød, hvor er det?

Af Anne Mackintosh, Byagervej 101 1th, 3460 Birkerød

Birkerød, som spøgelses by, ja det er hvad jeg efterhånden synes, at den er blevet. Efter at Føtex blev bygget og apoteket flyttede fra Pengetorvet op til stiholmsvej, ja så er der sandelig blevet tomt i denne ende.
Ja og så oven i det ser jeg, at Nordea lukker deres filial her i Birkerød så det kun bliver et sted, hvor man kun kan hæve penge, for alle deres medarbejder rykker ned til Holte.
For nu at komme ud med alle min sure opstød, så har jeg også kontaktet kommunen med hensyn til vores små minibusser, som der ikke er plads til at alle kan komme med ud at køre, og det skal jo være, så vi alle kan komme til det, vi nu skal til.
Der er 2 år til at busserne skal i udbud igen, og det er simpelt hen for galt. Der skal gøres noget, så vi ikke synes, at vi bliver forskelsbehandlet, for det er, hvad det er. I Holte er det jo de store busser, der kører, og hvorfor kan vi ikke få 2-3 af dem oppe i Birkerød.
Jeg sidder og skriver dette nu og ser på et billede af Borgmesteren Jens Ive, hvor han skriver: "Bredt samarbejde". Er det også her han mener i Birkerød. Nå men nu tror jeg, at jeg har fået de flest bemærkninger med i denne artikel, håber dog at høre noget fra nogen om emnerne.

Publiceret 29 September 2017 20:35

Rudersdal Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Rudersdal Avis
SENESTE TV