DEBAT:

Venstres kompromis - med sig selv!

Line Krieger Bystrup, Kuben 26, 2840 Holte

Kære Jens Ive,

Mange tak for dit svar, som dog i min optik er et klassisk ikke-svar. For hvem er det Venstre (og de øvrige ØU-medlemmer) har fundet et kompromis med?

Personligt vil du gerne have bygget i to etager, fordi det giver størst mulig afstand til naboerne. Men naboerne ønsker jo netop IKKE større afstand. De ønsker færre etager. Det har du modtaget adskillige referater, mails og notater om.

Du argumenterer også for, at to-etager vil give størst muligt grønt område. Men vi har jo allerede et dejligt grønt område i naturparken lige ved siden af. Det har I selv sagt igennem hele sagen.

Det er bare ikke et grønt område med bænke, buske og træer, Øverød har brug for. Vi har derimod brug for det som banerne indtil nu har opfyldt: et område hvor børn og unge kan udfolde sig på løbe-, cykle-, basket-, skaterbaner og lignende. Det bliver der ikke plads til, selvom I bygger i tre etager.

Så kan du ikke forklare mig, hvorfor DIT ønske om to etager, skal veje højere end grundejerforeningernes, daginstitutionens og skolens ønske?

Hvorfor DIT ønske om to etager skal veje højere end kommunens egen arkitekturpolitik om at respektere det omkringliggende, som i dette tilfælde er en bevaringsværdig bebyggelse og skole?

”Venstre lytter gerne”, skriver du. Jeg vil tilføje ”men kun til sig selv”.

Publiceret 14 December 2017 13:44

SENESTE TV