Modelfoto: Mostphotos

Modelfoto: Mostphotos

DEBAT: Og så kom Jazz`en til Manriehøj!

Af Kaj Elkrog, tidligere formand for Rudersdal Kulturparaply

Fredag 7. september indtog Søllerød Jazzklub Mariehøj Kulturcenter med sæsonens 2. koncert. Det var pianisten Niels Jørgen Steens kvintet, Charlie Parker, der underholdt. Niels Jørgen Steen har sammen med saxofonisterne Christina von Bülov og Thomas Frank dannet kvinteten, opkaldt efter den legendariske og stilskabende saxofonist og komponist Charlie Parker.

I forbindelse med koncerten havde Centrets nytiltrådte restauratør sammensat en dejlig menu, som blev tilbudt gæsterne til meget rimelige priser.

Omkring 150 deltagere oplevede en koncertaften noget ud over det sædvanlige. Først og fremmest med god og spændende musikoplevelse, men samtidig med en hyggelig og festlig stemning, skabt af musikken, den veltillavede middag og den gode betjening af restaurantens personale.

Jazzklubbens koncert var denne aften ekstraordinært flyttet til Kulturcenter Mariehøj, fordi jazzklubbens sædvanlige spillested, Kælderteatret på Nærum Skole, er under en renovering. Den vil efter det oplyste vare året ud. Det betyder, at Jazzklubben ved de næste 2 til 3 koncerter vil få gode muligheder for af afprøve Kulturcenter Mariehøjs lokalemæssige og tekniske muligheder for også i fremtiden at danne ramme om Jazzklubbens arrangementer.

En eventuel, sådan fremtidig løsning vil samtidig betyde, at der tilføres Mariehøjcentret en udadvendt aktivitet, som med sin forholdsvis brede publikumsinteresse kan være med til at skabe mere offentlighed omkring Kulturcenter Mariehøj.

Publiceret 10 September 2018 22:00