DEBAT: Hvor blev dagslyset af i svømmehallens varmvandsbassin?

Af Detlev von Krüchten, Vandtårnsvej 1 st, 24, 3460 Birkerød

Birkerød svømmehal er blevet udsmykket med store flotte billeder på væggene, et af dem på de store vinduer i varmvandsbassinet. Her medfører det en følelse af indelukkethed, hvor man før kunne følge dagslysets spil udenfor.

Hvorfor har man valgt denne placering, som jo også har indflydelse på oplevelsen af den anden væg med de mange små fliser, der kan skabe mange motiver, alt efter hvem der ser den?

Desuden forekommer den tekniske kvalitet af billedfolien og opklæbningen diskutabelt. Der er tydelige farveforskelle mellem de enkelte lodrette baner, således at for eksempel himlens blå farve skifter mellem banerne. Jeg ser gerne en forklaring fra Idrætscentret om baggrunden for beslutningen.

Publiceret 26 September 2018 21:00

SENESTE TV