Debat: Svar til Jacob Jensen

Inge Nøhr, Søllerødvej 69, 2840 Holte

Kære Jacob Jensen

Jeg har med interesse læst dit indlæg i Rudersdal Avis 6/11 omkring arbejdsforholdene for hjemmeplejen i Rudersdal, og jeg tænker, at læserbrevet skal have et par ord med på vejen.

Vi er et ægtepar, der i de seneste to år har haft brug for hjælp af forskellig art, på grund af pludselig opstået sygdom med senfølger.

Jeg kan kun fortælle, at vi har mødt enestående hjælp fra såvel medarbejdere, der sidder på kontoret, som korpset af sygeplejersker og sosu-assistenter. Jeg kan for eksempel fortælle, at da min mand (lidt uventet) blev udskrevet efter en større hjerteoperation fra Rigshospitalet, foregik det en fredag, hvor undertegnede faktisk ikke var informeret om følgende:

kunne min mand gå på trapper

kunne han bade etc…samt tusinde andre spørgsmål.

Jeg ringede til hjemmeplejen, og inden for en time var der sat hjælp op. Efterfølgende havde vi brug for nogen hjælp, og vi har kun mødt mennesker, der var hjælpsomme, interesserede i at hjælpe, og ALDRIG udviste stress.

Her for en måned siden fik vi brug for akut hjælp i en pludselig opstået livstruende situation, og vi fik via 1813 kontakt med Akutteamet, der nu er oprettet i Rudersdal. Inden for en 1/2 time kom to sygeplejersker, som fik sat drop, foretog blodprøver, og fik svar på prøverne, der indikerede, at der var brug for akut indlæggelse, og her tog Akut Teamet over og ringede efter ambulance.

Takket været denne fantastiske hjælp blev patienten tre dage senere udskrevet efter super behandling på Herlev Hospital.

Jeg tænker, at Rudersdal Kommune skulle fortælle lidt omkring det relativt nye Akutteam, så borgerne ved, at der er kvalificeret hjælp at få i Rudersdal Kommune.

Så stor ros til såvel sygeplejersker som sosu-assistenter skal lyde herfra. Ros for deres venlighed og kompetente hjælp, samt til kommunen for lynhurtig hjælp, da undertegnede havde brug for det.

Det er så synd, hvis det billede Jacob Jensen tegner, skal stå alene.

Publiceret 08 November 2018 14:00