Debat: Fornyelse hos Shell på Kongevejen

Søren Møller Maretti, Retail-direktør hos DCC Energi, der driver Shell stationerne i Danmark

Lone Lilje-Jensen udtrykker i Rudersdal Avis i denne uge bekymring for rygterne om, at Shell stationen på Kongevejen i Holte nu skal være grillbar med spillemaskiner. Som repræsentant for ejerne af tankstationen vil jeg gerne bruge lejligheden til at fortælle lidt om vores fremtidsplaner for stationen.

Mange har sikkert allerede bemærket, at vi i år har ombygget og fornyet vores udvalg af kaffe i butikken. Herudover forventer vi, at vi til næste år fornyer og forbedrer vores madtilbud, så vi kan tilbyde endnu flere frisklavede produkter. Eksempelvis frisklavede sandwich, burgere, salater, smoothies, osv. Det er noget mange kunder efterspørger i dag. Vores ændringer i butikken betyder også, at kunderne vil opleve at træde ind i en endnu mere lys og indbydende butik.

Samtidig har en del kunder efterspurgt spillemaskiner. Derfor er vi nu ved at se på, hvordan vi kan imødekomme deres ønsker på en god måde. I forvejen driver vi allerede spillemaskiner på en lang række Shell stationer rundt om i landet. Spillemaskinerne står altid i et separat rum, bag en lukket dør. Og det er vores erfaring, at det på ingen måde giver problemer i lokalområdet generelt eller for de kunder, der ikke ønsker at benytte sig af spilmuligheden. Det fungerer i praksis mange andre steder i landet. Så med andre ord vil Shell på Kongevejen i Holte også fremover ligne sig selv udefra. Men indenfor vil vi tilbyde et endnu bedre og mere indbydende udvalg af mad, drikke og adspredelse til kunderne.

Publiceret 30 November 2018 10:30

SENESTE TV