Debat: Svar til Bent Nielsen Birkebo´s formand.

Jane Rasmussen, Bellisbakken 6, 3460 Birkerød

Jeg viste ikke at Bent Nielsen var beboervalgt formand for Boligselskabet Birkerbo. Er det ikke kun en lille håndfuld personer, som har valgt dig?

Flere ting, du skriver, er svært at forstå. Som formand for Birkebo, hvor har du så været henne under hele denne proces?

Vi beboer herude har ikke set skygge af dig. Man kan jo kalde det at "blive taget med buksner nede". Det som I har gjort overfor beboerne.

I juni 2016 fik vi på beboeremødet at vide af Afdelings formanden Stig Hansen, at vi havde vundet 70 millioner kr. fra Landsbyggefonden.

Øhh - Nej, vi har ikke vundet noget som helst - for Landsbyggefonden for de er ikke en gavebod.

Vi har fået lov til at trække på de midler som Landsbyggefonde kan give, såfremt forskellige krav er opfyldt.

Har i ikke glemt at oplyse om vores aktive slagger under vores huse? Det kan man nemlig ikke få støtte til igennem Landsbyggefonden.

Som du selv skriver, er der brugt over 20 millioner på afværing foranstaltninger pga. fugt under gulve, som også giver grobund for skimmel.

Selv vores næstformand i Afd.bestyrelsen har måtte få lagt en fugtspærrende membran i hele deres hus. Netop fordi der var fugt og skimmel i hele huset. Og ikke nok med det. Så bliver han flyttet til en andet hus på Bellisbakken og tager mange af hans møbler med, som ikke er blevet rengjort, så man flytter alle disse skimmelsvampe spore til et hus som ikke fejler noget.

Det siger lidt om , hvor meget i har sat jer ind i disse problemer og de løsninger, som skal til herude for at lave den rigtige renovering, og ikke kun kigge på lappeløsninger hvor i kan få tilskud til.

Beboerne er på intet tidspunkt blevet oplyst tilbage i 2016 om de konsekvenser, som kom frem på beboeremødet 9.oktober 2018. Er det i det hele taget lovligt at sætte en afstemning igang omkring renovering, når beboerne ikke har fået fremlagt alle oplysninger?

Vi vil også gøre opmærksom på, at denne designerplan heller ikke blev godkendt fra beboernes side af. Der var heller ikke skrevet på indkaldelsen, at vi skulle stemme om noget som helst. Svar udbedes.

Publiceret 25 December 2018 09:00