Debat: Ja, kommunen/forvaltningen HAR åbenbart for mange penge !

Bjørn Grænge Hansen, Stenløkken 47, 3460 Birkerød

Det ses jo tydeligt, med jævne mellemrum, at kommunen må have for mange penge - skilteskov i Vedbæk fordi ingen tænker sig om, inden skiltene opsættes.

Nye vejskilte på trods af at lokale nærmest kan vejene i hovedet, mens ikke-lokale bruger GPS til at finde vejene, så det er jo vigtigt at skifte til nye ens skilte. Ih ja - det minder lidt om vores gabende tomme postkasser, og så i en tid, hvor vi skal affaldssortere for genbrug på trods af, at vi er nogle der har affaldssorteret i årtier på vores ganske glimrende genbrugspladser. Det er trist at Court Møller åbenbart ikke har fundet vej dertil endnu.

Forståeligt hvis nogle ikke har mulighed for at bringe sorteret affald til genbrugsstationen, men så lad folk tilmelde sig en ordning, hvis det hjælper dem med sorteringen og afskaffelsen. Men så må vi jo også have et miljøpoliti, så vi sikrer at folk også sorterer korrekt, når de lægger i spanden. Ellers bliver de fine nye affaldsbiler jo lavet til ingen verdens nytte.

Over kr. 400.000 på at lave Bakkevej farligere for cyklister pga. modkørende bilister i chikanerne, fordi bilister ikke overholder vigepligter. Herefter sætter man elektroniske fartstandere op, hvilket havde været rigeligt fra begyndelsen. Det er bevist mange steder, at de virker adfærdsregulerende og lur mig om de ikke viser, at folk generelt kører pænt og efter forholdene.

Fuldstændig meningsløse beplantninger i midterrabatter på Bistrupvej - bilister skal følge trafikken ikke kigge på blomster, og man kan desværre sikkert finde mange tilsvarende ting.

Jeg er klar over, at budgetterne ikke uden videre kan skifte forvaltning m.v., men måske skulle en modig politiker så bruge krudt på at få sådan nogle ting lavet om i stedet for at tage hovedet under armen og bare sørge for at budgettet bliver brugt år efter år. Det holder ingen "husholdning" til i længden.

Publiceret 05 January 2019 09:00