Debat: Hvis Danmark skal bevæge sig fremad, vil Radikale gerne høre dit bud på hvordan

Jacob Netteberg, Folketingskandidat for Radikale Venstre og direktør

Vi er ikke bare gået ind i et nyt år, vi er også gået ind i et valgår.

Om seks måneder har Rudersdals borgere været ved stemmeurnerne og vist, hvilken retning, de ønsker, at Danmark skal gå i.

Hvis det står til mig, som lokal folketingskandidat og resten af Radikale Venstre, skal Danmark have en ny retning.

2018 bød på flere fattige børn. Og på en ø for udviste udlændinge, burkaforbud og en lov om at give hånd på den helt rigtige, danske måde.

Alt sammen politik baseret på symboler, frygt og mistillid - og politik der ikke havde rigtige løsninger på virkelige problemer.

Mit håb er, at 2019 bliver året, hvor vi kræver, at politik skal bygge på tryghed og tillid til hinanden.

Hvor vi trækker i den grønne førertrøje og bliver den generation, der vinder klimakampen, i stedet for at vente på, at klimaforandringerne løser sig selv.

Hvor vi samarbejder med andre lande om de store udfordringer, verden står over for, i stedet for at bygge en mur om os selv.

Hvor vi besvarer problemerne med rigtige løsninger i stedet for symbolske.

Jeg har masser af konkrete bud på hvordan Radikale, og jeg, vil gribe udfordringerne an, og hvilke problemer der bør løses.

Men hvad vil borgerne i Rudersdal?

På lørdag mellem kl. 10.30 og 13.30 står jeg på gågaden i Birkerød og snakker med dem, jeg møder, om, hvilken retning, de ønsker for Danmark.

Jeg byder på en varm pandekage - også selvom man ikke stemmer på Radikale. Sålænge man blot vil dele sine håb og bekymringer med mig, så jeg bliver klogere.

Publiceret 08 January 2019 14:00

SENESTE TV