OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Debat: Vi byder alle initiativer velkommen

Mads Riishede, Kunstnerisk Leder / Mantzius Live

Kulturcentret og Mantzius Live byder altid nye initiativer velkommen og ikke mindst den forholdsvis nye forening Projekthus med initiativer til arrangementer, som bidrager til borgernes muligheder for kulturoplevelser og samarbejder med gode synergier. Vi vil gerne meget gerne samarbejde om arrangementer.

Én af vores vigtigste opgaver er netop at understøtte gode borgerdrevne initiativer og samarbejder om tilvejebringelsen af mange forskellige arrangementer, af mange forskellige aktører. Den nævnte ” Projekthus-fest” er et super godt initiativ og lige så aktuel som den var det for to år siden, hvor den flotte fest netop viste potentiale til at være anderledes end det eksisterende program på MantziusLive. Indholdet var bredt og spændende med cirkus, torsdagsmiddag, udstilling, taler og koncert med en del musikere fra Projekthus’s historie i 70érne og 80érne.

Vi samarbejder også med en del andre aktører om flotte borgerdrevne frivillige arrangementer, f.eks. Birkerød Kammermusik forening, Ny Musik, Mantzius For Børn er nogle af de foreninger som i et aktivt samarbejde med MantziusLive afvikler fantastiske arrangementer.

Disse arrangementer former netop det kreative og lokale kulturhus, sideløbende med den professionelle live scene.

Netop derfor ser vi også frem fortsat at samarbejde med foreningen Projekthus om deres ideer til arrangementer.

Publiceret 20 January 2019 10:00