Debat: Hurra, hurra, hurra Toftevang!

Annika Yderstræde, Ludvig Jensens Vej 18, 3460 Birkerød og Cecilie Baker Ludvig Jensens Vej 16, 3460 Birkerød

Toftevangskolen fejrede lørdag den 2. februar sin 57 års fødselsdag. Toftevangskolen er kendt for at være en skole med mange traditioner og et stærkt fællesskab, hvor eleverne trives. Flere gange om året mødes eleverne i den smukke, gamle sal og fejrer begivenheder som første skoledag og sidste skoledag, Luciaoptog, juleafslutning og teaterforestillinger. Og senest var alle så igen samlet for at fejre skolens fødselsdag. Der går et glædens sus i maven, når alle eleverne synger Toftevangssangen og råber det særlige Toftevangshurra. Det er følelsen af fællesskab, som er så vigtig for børnenes trivsel. Og vores børn trives på Toftevang. De er glade, og glade børn lærer mere. På Toftevang bliver mennesker til.

Begge vores familier er tilflyttere til Birkerød og valgte byen, blandt andet for de gode skoler. Særligt Toftevangskolen har ry for at være en skole med stærke værdier, høj faglighed og kreativitet. Derfor var vi ikke i tvivl, da vi skulle indskrive vores børn i skolen. De skulle gå på Toftevang. Og det har vi aldrig fortrudt.

Toftevangskolen bruger Pippi Langstrømpes motto: ”Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. Så kære politikere, hav det samme mod som Pippi, og tænk kreativt i jeres løsninger, så klarer vi den helt sikkert.

Hurra for Toftevang. Må vi fejre mange flere fødselsdage for dig.

Publiceret 06 February 2019 08:30